Over ons

Onderscheidend Innoverend Inspirerend

Wij zijn Els Meijer en Yolanda Schrijver, twee ondernemende docenten uit het werkveld zorg en welzijn. In 2013 hebben wij de handen ineen geslagen om met de kennis die wij hebben innoverende producten voor het onderwijs op de markt te brengen.

Edumeijsch maakt een volledige methode voor het Nieuw vmbo zorg & welzijn. Alle keuzevakken en modulen worden door ons uitgebracht. Ook als de eindtermen wijzigen, blijven wij alle titels leveren volgens de dan geldende eindtermen.

Sinds het begin van het Nieuw vmbo is onze methode op de markt en wordt hij door scholen gebruikt. Docenten en leerlingen zijn zeer tevreden en geven aan blij te zijn met de hoeveelheid praktijk, het heldere taalgebruik, de toegankelijke vormgeving en de gevarieerdheid van de lessen.

Naast module en keuzevakken heeft Edumeijsch 13 evenementen ontwikkeld.
Deze zorgen voor indrukwekkende ervaringen.

Wat maakt ons anders dan andere uitgeverijen?

Wij houden van korte lijnen tussen de klant en ons. Wij spreken eigenlijk ook niet over klanten, maar over onze collega’s. Zo voelt het ook. Jullie zijn onze collega’s en samen willen wij mooi onderwijs maken voor onze leerlingen.
Als je geïnteresseerd bent in onze methode dan komen wij graag langs om een presentatie te geven. Wil je bestellen, dan bestel je de boeken direct bij ons. Door deze korte lijn kunnen wij garanderen dat je de boeken altijd op tijd binnen hebt. Zo kan ieder teamlid zich gedegen voorbereiden. Bij een nabestelling zorgen wij dat de boeken zeer snel bij het team zijn. Heb je een vraag dan kan je ons mailen of bellen.
Ook willen we graag weten hoe de methode draait op school. Regelmatig zullen wij om feedback vragen of peilen waar de behoeftes liggen voor nieuw materiaal. Wij draaien graag een dag mee met de klas en de docent. Het is voor ons heel waardevol om docenten en leerlingen te spreken en te zien hoe onze methode wordt ervaren.

Neem contact op